Campus info

In dit stijlvol, modern pand kan je prachtige lokalen huren die uitgerust zijn voor schoonheidszorgen, visagie, nagelstyling en vele andere vakgebieden. Daarnaast zijn er ook lokalen beschikbaar die ideaal zijn voor theoretische lessen of vergaderingen. Er is zelfs een uitgeruste keuken te huur.

De perfect match voor jouw les, vergadering of evenement zit er zeker bij!

Deze locatie is makkelijk te bereiken met buslijn H3 (halte "Kuringen Kanaalbrug” of "Kuringen Simpernelstraat”). Aan de campus zelf is er ruim parkeerplaats.

Campus bereikbaarheid

 • Algemene informatie

  Campus Simpernelstraat ligt in een rustige wijk en groene omgeving langs het Albertkanaal. De campus is eenvoudig bereikbaar.
   
  Adres
  Simpernelstraat 27
  3511 Hasselt

 • Bus/Tram

  Kom je met de bus? Neem dan lijn H13. De dichtstbijzijnde halte is "Kuringen Kanaalbrug". Van hieruit wandel je op zes minuutjes tot aan de campus.

 • Trein

  Kom je met de trein? Stap af aan het station van Hasselt. Neem daarna buslijn lijn H13 en stap af aan halte "Kuringen Kanaalbrug". Van hieruit wandel je op zes minuutjes tot aan de campus.

 • Fiets

  Omdat de campus langs het kanaal ligt, kan je makkelijk met de fiets komen. Je parkeert je fiets op de ruime parking voor het gebouw.

 • Auto

  De campus is gelegen vlak bij de E313. Je neemt afrit 27 "Hasselt-West". Aan de campus is er voldoende parkeerplaats. Geef volgend adres in op je GPS-toestel:
   
  Simpernelstraat 27
  3511 Hasselt (Kuringen)


Beschikbare Lokalen (6)