Campus info

Deze campus bevindt zich in een statig gebouw in het hartje van het pittoreske Brugge. Het gebouw ligt in een rustige straat op wandelafstand van de Markt. In dit stijlvol, gerenoveerd pand kan je prachtige lokalen huren die uitgerust zijn voor schoonheidszorgen, visagie, nagelstyling en vele andere vakgebieden. Daarnaast zijn er ook lokalen beschikbaar die ideaal zijn voor theoretische lessen of vergaderingen.

De perfect match voor jouw les, vergadering of evenement zit er zeker bij!

Campus bereikbaarheid

 • Algemene informatie

  De Campus Riddersstraat bevindt zich in het hartje van Brugge. De vlotste manier om deze campus te bereiken is met het openbaar vervoer of met de fiets. Hieronder lees je de wegbeschrijving per vervoersmiddel.
   
  Adres
  Riddersstraat 12
  8000 Brugge

 • Bus/Tram

  Bushaltes 'Markt' en 'Stadsschouwburg' liggen op 5 minuutjes wandelen van de campus. Deze haltes worden door verschillende stadsbussen bediend.

 • Trein

  Kom je met de trein? Stap dan af aan station Brugge en neem vanaf daar een bus richting stadscentrum. Stap af aan halte 'Markt' of 'Stadsschouwburg', beide op wandelafstand van de campus.

 • Fiets

  Kom je met de fiets? Parkeer je fiets dan gewoon aan de kant van de straat.

 • Auto

  Parkeren doe je best in de betalende parking 'Langestraat' (Predikherenrei 4a, 8000 Brugge) of op één van de gratis parkings aan de rand van de stad. Parkeren in de smalle straatjes rondom de campus kan lastig zijn.


Beschikbare Lokalen (7)