Campus info

Dit stijlvol, modern pand ligt in een zijstraat van de Meir in hartje Antwerpen. Je kan er prachtige praktijklokalen huren voor opleidingen als kapper, visagie, nagelstyling,... Daarnaast zijn er ook lokalen beschikbaar die ideaal zijn voor theoretische lessen of vergaderingen en er is zelfs een fotostudio aanwezig.

De perfect match voor jouw les, vergadering of evenement zit er zeker bij!

Door de centrale ligging is deze locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. "Q-Park Antwerpen Shopping Meir" parking (GPS: Korte Klarenstraat 10, 2020 Antwerpen) is gelegen om de hoek van het gebouw.

Campus bereikbaarheid

 • Algemene informatie

  De campus Lange Klaren bevindt zich in een zijstraat van de Meir. Als je les wil volgen in hartje Antwerpen moet je hier dus zijn. Dankzij de centrale ligging is de campus eenvoudig bereikbaar.
   
  Adres
  Lange Klarenstraat 12
  2000 Antwerpen

 • Bus/Tram

  De dichtstbijzijnde tramhalte is "Antwerpen Sint-Jacob". Deze halte is in de Lange Nieuwstraat. Van hieruit is het nog één minuut wandelen tot aan de campus.
   
  Tramlijnen:
  10 & 11
   
  Ook de halte "Premetrostation Meir" is een goede optie. Hier stoppen meer tramlijnen en je moet ook maar vier minuten wandelen tot aan de campus.
   
  Tramlijnen:
  3, 5, 9 & 15

 • Trein

  Kom je met de trein kan je best afstappen in Antwerpen-Centraal. Van daaruit kan je met de tram rijden naar de halte "Premetrostation Meir". Van hieruit is het nog vier minuten wandelen tot aan de campus.

  Tramlijnen:
  3, 5, 9 & 15 (acht minuten)

 • Fiets

  Kom je met de fiets, kan je je fiets aan de kant van de straat parkeren. Je vindt Vélostations op de Meir (Station Meirbrug) en in de Lange Nieuwstraat (Station Lange Nieuwstraat).

 • Auto

  Als je met de auto komt, kan je best parkeren in de "Q-Park Antwerpen Shopping Meir" parking. Hiervoor kan je als adres Korte Klarenstraat 10, 2020 Antwerpen ingeven in je GPS-toestel.
  De campus bevindt zich dan om de hoek.


Beschikbare Lokalen (10)