Campus info

In dit stijlvolle en moderne pand aan het water in hartje Breda is het mogelijk om 2 ruime lokalen te huren. Deze ruimtes zijn perfect voor je (theoretische) trainingen, workshops of vergaderingen!

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met Bus 7 richting Nieuw Wolfslaar (dichtstbijzijnde halte) en diverse andere buslijnen vanaf het Centraal Station. Betaald parkeren kan in de straat of om de hoek in de Nieuwe Ginnekenstraat.

Campus bereikbaarheid

 • Algemene informatie

  Deze campus bevindt zich in het centrum van Breda en is daardoor gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. In je pauze kun je een wandeling maken door de gezellige Nieuwe Ginnekenstraat om de hoek. 

 • Bus/Tram

  Vanaf station Breda neem je bus 7 richting Nieuw Wolfslaar. Stap uit bij de halte Nieuwe Ginnekenstraat. Vanaf daar loop je richting de stoplichten en ga je net voor de brug rechtsaf de Marksingel in.

 • Trein

  Vanaf Breda Centraal Station is het 20 minuten lopen naar Marksingel 2a.

 • Fiets

  Fietsenstalling aanwezig.

 • Auto

  Je kunt rondom het gebouw betaald parkeren. Gratis parkeren is mogelijk op 5 minuten loopafstand (Boeimeersingel, Boeimeerhof of Jan Nieuwenhuyzenstraat).


Beschikbare Lokalen (2)