Campus info

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw volgende evenement, workshop of teambuilding?

Ontdek School te Huur en organiseer jouw bijeenkomst in dit stijlvolle pand, voorzien van alle comfort en de modernste lesmaterialen. Laat je gasten binnentreden via de rode loper in een gebouw vol historische charme. Je kiest zelf of je enkele lokalen of het hele gebouw graag gebruikt. Meer weten? Surf snel naar schooltehuur.be.

Campus bereikbaarheid

 • General information

  Achter de prachtige voorgevel van dit statige herenhuis in hartje Antwerpen schuilt onze moderne en professionele campus. Het is de perfecte leeromgeving om te werken aan je toekomst in je gekozen sector. De campus is bovendien centraal gelegen aan de Mechelsesteenweg in hartje Antwerpen, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, en op wandelafstand van het historisch centrum.

 • Bus/Tram

  Vlakbij de campus bevinden zich twee tramhaltes. Aan de halte Van Bree kan je tram 7 nemen richting Berchem en het Eilandje. Iets verder vind je de halte Nationale Bank, waar je aansluiting vindt met heel wat tram- en buslijnen. Hier passeren trams 4, 7, 8 en 10, en bussen 13 en 14. Trams 8 en 10 brengen je op 10 minuutjes naar station Antwerpen-Centraal.

 • Trein

  Kom je met de trein? De campus ligt op 20 minuten wandelafstand van Antwerpen-Centraal. Vanaf het station kan je ook tram 8 of 10 nemen tot aan de halte Nationale Bank, de campus bevindt zich op 5 minuutjes wandelafstand van deze halte.

 • Fiets

  Je kan je fiets parkeren in één van de fietsenstallingen die je vindt in de buurt. Vlakbij vind je trouwens ook het Velostation '"Hemelstraat".

 • Auto

  Kom je met de auto? Dan laat je je wagen best achter in een van de ondergrondse parkings. Vlakbij de campus vind je de parking Nationale Bank, die bevindt zich op slechts 5 minuutjes wandelafstand van de locatie.


Beschikbare lokalen (11)