Campus info

Deze campus bevindt zich in een statig gebouw in het hartje van het pittoreske Brugge. Het gebouw ligt in een rustige straat op wandelafstand van de Markt. In dit stijlvol, gerenoveerd pand kan je prachtige lokalen huren die uitgerust zijn voor schoonheidszorgen, visagie, nagelstyling en vele andere vakgebieden. Daarnaast zijn er ook lokalen beschikbaar die ideaal zijn voor theoretische lessen of vergaderingen.

De perfect match voor jouw les, vergadering of evenement zit er zeker bij!

Campus bereikbaarheid

  • General information

    De campus bevindt zich pal in het historisch centrum van Brugge, in een rustige straat vlakbij de Grote Markt. Dit prachtig gerenoveerde en statige gebouw is bovendien erg makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Bus/Tram

    Op 5 minuten wandelafstand bevindt zich de bushalte Koningsbrug. Hier passeren onder meer lijnen 4, 14, en 43, die je in 10 minuutjes naar het station van Brugge voeren, waar je aansluiting vindt met tal van andere buslijnen.

  • Trein

    Kom je met de trein? Vanaf het station in Brugge kan je bus 4, 14, en 43 nemen, stap af aan halte Koningsbrug, die bevindt zich op 5 minuutjes wandelafstand van de campus. Geniet je liever een prachtige wandeling doorheen het historisch centrum van Brugge? De campus bevindt zich op 25 minuten wandelafstand van het station.

  • Auto

    Kom je met de auto? Dan laat je je wagen best achter in een van de ondergrondse parkings. Parking Biekorf bevindt zich op 8 minuten wandelafstand van de campus. Ook parking Langestraat bevindt zich vlakbij de campus.


Beschikbare lokalen (15)