Campus info

In dit stijlvol, modern pand kan je prachtige lokalen huren die ideaal zijn voor theoretische lessen of vergaderingen. Daarnaast zijn er ook lokalen beschikbaar die uitgerust zijn voor schoonheidszorgen, visagie, nagelstyling en andere vakgebieden.

De perfect match voor jouw les, vergadering of evenement zit er zeker bij!

Deze locatie ligt aan tram- en bushalte "Gillon". Als je met de auto wil komen kan je langs de kant van de straat parkeren of kiezen voor een overdekte parking. "Parking Bota" (Dwarsstraat 17, 1210 Brussel) is gelegen op 250 meter van het gebouw.

Campus bereikbaarheid

 • General information

  De campus Brussel is centraal gelegen, vlak bij de Botanique en treinstation Brussel-Noord. Deze opleidingslocatie is dus uiterst vlot bereikbaar.
   
  Adres
  Koningsstraat 203
  1210 Brussel

 • Bus/Tram

  Voor de deur van de campus is er een tram- en bushalte "Gillon". Hier stoppen volgende lijnen van de MIVB:
   
  Tramlijnen:
  92 en 93 
   
  Buslijn:
  N04

 • Trein

  De campus ligt in de buurt van het station Brussel-Noord. Je kan van het station de campus te voet bereiken of via tramlijnen 92 en 93. Het is ongeveer 10 minuten van het station Brussel-Noord tot aan de campus.

 • Fiets

  Je kan er ook voor kiezen om met de fiets te komen. Je kan dan je fiets aan de voorkant van het gebouw parkeren. Kom je met een fiets van Villo dan is het dichtstbijzijnde Villostation "Botanique/Kruidtuin". Deze is gelegen op 350 meter van de campus. 

 • Auto

  Als je met de auto wil komen, parkeer je langs de kant van de straat of kies je voor een overdekte parking.


Beschikbare lokalen (13)