Campus info

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw volgende evenement, workshop of teambuilding?

Ontdek School te Huur en organiseer jouw bijeenkomst in dit stijlvol en authentiek kasteel, voorzien van alle comfort. Onze lokalen zijn speciaal uitgerust voor schoonheidszorgen, visagie, nagelstyling en alles beauty. Daarnaast hebben we ook tal van theorielokalen voor jou klaarstaan. Verras je gasten met deze locatie. Je kiest zelf of je enkele lokalen, de keuken of het hele gebouw gebruikt. Meer weten? Surf snel naar schooltehuur.be

Deze locatie is zeer goed gelegen aan de rand van Gent centrum op slechts 4 minuten van de kruising van de E40 en de E17, vlakbij de afrit en het viaduct van Gentbrugge. Het treinstation van Gentbrugge bevindt zich op slechts 200 meter van de school. Parkeren kan gratis aan het station of onder het viaduct van Gentbrugge.

Campus bereikbaarheid

  • General information

    Deze unieke campus ligt in een rustige wijk in Gentbrugge, aan een parkje met vijver. Een rustige en stimulerende leeromgeving voor al onze studenten. De campus ligt bovendien vlakbij de afrit van de E40 en de E17, en is ook nog eens makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Bus/Tram

    Op 5 minuutjes wandelafstand van de campus vind je de tramhalte Gentbrugge Stelplaats. Hier kan je onder meer tram 1, 2 en 4 nemen. Zo ben je op 20 minuutjes in het centrum van Gent. Buslijnen 9, 27, 28, en 96 brengen je dan weer in een wip naar station Gent Sint-Pieters.

  • Trein

    Kom je met de trein? Zowel in Gent Sint-Pieters, als Gent-Dampoort vind je aansluiting met de trein naar het station Gentbrugge. Het station bevindt zich op 5 minuutjes wandelafstand van de campus.

  • Fiets

    Kom je met de fiets dan kan je je fiets veilig parkeren op het domein van het kasteel.

  • Auto

    Kom je met de auto, dan vind je onder de brug aan het station van Gentbrugge ruim voldoende parkeermogelijkheid. Van daaruit bevindt de campus zich op nog geen 5 minuutjes wandelen.


Beschikbare lokalen (9)